Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Lisanne Reimert, woonachtig in Heino samen met mijn vriend, dochter en onze trouwe viervoeter Isa. Sinds 2016 ben ik actief in mijn praktijk.

In 2012 studeerde ik af als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan Hogeschool Windesheim. Met veel plezier werk ik sindsdien binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Echter kriebelde het ook om te werken met kinderen en jongeren in een andere setting. Rust, ruime, laagdrempelig en in spelvorm. Vanuit deze wens ben ik opgeleid tot kinder- en jeugdtherapeut. Dit is een driejarige Post hbo-opleiding die ik heb gevolgd bij BGL & Partners.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk. Een plek waar je je hart mag luchten terwijl je lekker bezig bent. Binnen in de praktijk, buiten op de boerderij of bij het watertje. Wandelen met Isa de hond, kijken bij de koeien en de kalfjes, knutselen, voetballen, een spelletje spelen, hut bouwen, tafeltennissen, kijken bij de waterdiertjes… Bijna alles is mogelijk. Of neem je liever je eigen speelgoed of huisdier mee? Dat mag natuurlijk ook.

Het uitgangspunt is dat je met ‘plezier’ komt. Ook al is het soms moeilijk, verdrietig, frustrerend of spannend om iets te vertellen. Het is belangrijk dat het klikt. Als je met plezier komt en je je ontspannen voelt, kan je vertellen wat belangrijk is.

Niets moet, alles mag. Je mag vertellen wat je wilt. Je doet of zegt nooit iets fout of stoms. Samen bespreken we de emoties en gedachten die aan bod komen en bedenken we hoe we het voor jou fijner kunnen maken. Natuurlijk betrekken we je ouders en andere belangrijke betrokkenen (evt. broertjes, zusjes, school etc.) hier ook bij. Samen staan we sterk!

Ik zie er naar uit je te ontmoeten in de praktijk. Een plek waar je mag zijn wie je bent.

Hartelijke groet,
Lisanne