Over Lisanne

Iedere ouder ziet zijn kind het liefst gelukkig. Toch zien we soms dat kinderen het moeilijk hebben of vastlopen. Mijn hart gaat uit naar het begeleiden van deze kinderen en hun ouders.

Mijn naam is Lisanne Reimert. In 2012 studeerde ik af als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan Hogeschool Windesheim. In mijn werk als hulpverlener heb ik veel bijzondere en unieke kinderen mogen ontmoeten. Ieder kind met zijn eigen talenten en mogelijkheden. Steeds weer ontdekte ik hoe belangrijk het is om in de benadering naar het kind te kijken wat op dit moment nodig is, in plaats van uit te gaan van één bepaalde methode en manier van werken.

Ik ben opgeleid tot kinder- en jeugdtherapeut (gediplomeerd). Deze driejarige opleiding bestaat uit de basisopleiding tot kindercoach en de twee verdiepingsjaren tot kinder- en jeugdtherapeut. Ik combineer het werk in mijn eigen praktijk met een parttime baan als sociotherapeut binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Lisanne Kindertherapie & Coaching

Maakt u zich zorgen om uw zoon of dochter? Of wilt u een handige tip of een goed advies? Lisanne Kindertherapie & Coaching kan uitkomst bieden. U bent van harte welkom in mijn praktijk in het buitengebied van Heino. Mijn praktijk richt zich op kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en bevindt zich op een rustige en landelijke plek met veel ruimte en mogelijkheden.

"Bij Lisanne kreeg ik direct een geruststellend gevoel dat onze zoon in goede handen was. Onze zoon bloeide helemaal op."
Martijn