Ik vind het belangrijk om samen te werken

Want naast dat het natuurlijk gezellig is om samen te werken, weten we samen meer dan alleen. We hebben dus meer kennis in huis en dat is in het belang van de kwaliteit van de therapie. Ik werk en overleg (anoniem) regelmatig, wekelijks en indien nodig dagelijks met mijn intervisiegenoten Rebecca, Elke en Sylvia. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

Sylvia Soochit

Mijn naam is Sylvia Soochit en ik ben kinder- en jeugdtherapeut in mijn praktijk Puberhart in Breda. Ik werk dagelijks met veel plezier en bevlogenheid met kinderen, jongeren en hun ouders. Het is ontzettend fijn om samen te werken met Lisanne en Rebecca, mijn oud-studiegenoten en systeemtherapeut Elke de Vreeze. Regelmatig overleggen wij tijdens onze intervisiemomenten. Zo houden wij onze kwaliteit hoog, blijven wij ons ontwikkelen als therapeut en kunnen wij met onze kennis en ervaring kinderen en jongeren goed begeleiden. En dat is belangrijk!

Rebecca Foran

Hallo! Ik ben Rebecca Foran en naast een heleboel andere mooie rollen, Integratief Kind & Jeugdtherapeut en Mindfulness Trainer in Bunnik.

Als ouder wil je niets liever dan dat het goed gaat met je kind. Hoe hard je ook je best doet soms gaat het niet vanzelf en kan er een probleem zijn dat niet zomaar over gaat en aandacht behoeft. Ik help kinderen, jongeren en hun ouders op het gebied van gedrag, emoties en opvoeding, of als er iets in de ontwikkeling niet soepel verloopt. Mijn kracht is om af te stemmen op precies dat wat er nodig is, om verder te komen. Ik vind het voor de kwaliteit van mijn dienstverlening belangrijk om, door middel van intervisie en regelmatig overleg, samen te werken met collega-therapeuten, psychologen en orthopedagogen. Ik sta in nauw contact met:
– Sylvia Soochit – Puberhart kinder- en jeugdtherapie
– Lisanne Reimert – Lisanne Kindertherapie- en jeugdtherapie
– Elke de Vreeze – Orthopedagoog-generalist, systeemtherapeut en EMDR-therapeut